Det siger mine kunder

Mark Mladen Kuburovic
Mark Mladen KuburovicDirektør - Hubertushuset A/S
Læs mere
Vi har haft Bjarke tilknyttet vores firma, som konsulent, i en periode på 11 mdr., hvor han indledningsvis først primært hjalp os med e-marketing, samt større synlighed på SoMe. I og med at vores nyhedsmails blev mere ”levende” og relevante, så fik vi også en større åbningsrate og bedre konvertering på samme. Via stærke online kampagner var Bjarke også med at tilføre +30% flere nyhedsmailmodtagere indenfor en kort periode. Bjarke har et meget højt eksekvering niveau, når det kommer til resultatskabende nyhedsmails, effektive SoMe kampagner mm. Samarbejdet udviklede sig ret hurtigt, og efter nogle måneder tog Bjarke også over på rollen som ecommerce manager. Vil man arbejde med en profil som tør bevæge sig udenfor standarden ift. hvordan man kommunikerer med kunder i dag, så kan jeg varmt anbefale Bjarke til alle som ønsker at styrke deres online salg! Mark Kuburovic – Direktør i Hubertushuset
Daniel Friis Schultz Petersen
Daniel Friis Schultz PetersenCOO at Wineandbarrels
Læs mere
Bjarke har igennem en længere periode hjulpet Wineandbarrels med at øge vores effektivitet og afkast af email marketing. I starten bestod hjælpen primært af rådgivning til valg af den bedste email-platform til vores ecommerce-forretning, hvor vi med Bjarkes hjælp valgte at skifte til Klaviyo. Bjarke kommer med en masse praktisk hands-on erfaring inden for email marketing og ecommerce, som har været meget værdsat i arbejdet med vores automatiske flows samt kampagnemails. Efter migreringen til Klaviyo, har Bjarke løbende bistået os med rådgivning om alt fra tracking til kreativer og kampagner, og har med sin store forretningsforståelse hjulpet os med at sætte barren for vores email markedsføring endnu højere. Vi ønsker fortsat at samarbejde med Bjarke, og kan kun give ham vores bedste anbefalinger.
Christian S. B. Møller
Christian S. B. MøllerCEO i billig-fitness.dk
Læs mere
Vi har et tæt samarbejde med Bjarke, der løbende varetager virksomhedens e-mail marketing strategi, for vores Webshops i flere lande. Oprindeligt startede det med nogle få timer om måneden, men vi har efterfølgende skaleret samarbejdet betydeligt op. Det er en fornøjelse at se hvordan at resultaterne taler for sig selv, og han formår hele tiden at udfordre vores måde at tænke -og arbejde med e-mails på. Bjarke arbejder konstant på at optimere vores konti, således at alt fra autoresponders, kampagnemails, openrates, ctr mm. hele tiden forbedres. Ligeledes er han med indover ift. at få anskaffet flere leads til vores maillister. I en e-commerce virksomhed er det let at komme til at glemme eller nedprioritere det at få sendt e-mails ud. Det sikrer Bjarke at det ikke sker. Vi har givet ham ansvaret for en god og sund e-mail marketingstrategi, og det er vi rigtig godt tilfredse med. De varmeste anbefalinger herfra.
Tidligere
Næste